Verzekering auto/motor/camper

U kunt uw autoverzekering op vele verschillende manieren afsluiten. Bij de autodealer, even telefonisch of via internet. Snel en goedkoop, dat zijn daarbij de opvallendste argumenten.

Toch is het verstandig om wel even aandacht te besteden aan uw autoverzekering en deze niet willekeurig af te sluiten.

Een deskundig advies kan veel zorgen voorkomen en levert u uiteindelijk ook financieel voordeel op.

Een autoverzekering is meer dan alleen de premie. Sterker, de premie is eigenlijk van ondergeschikt belang.

Het belangrijkste is dat u verzekerd bent op de manier die u wilt. Dat u weet wat vergoed wordt en wat niet, dat u weet wat er gebeurt met de noclaimkorting als u toch claimt en dat u bij schade adequaat geholpen wordt door iemand met verstand van zaken.

Of heeft u meer vertrouwen in een anonieme website? Juist advies betaalt zich altijd uit.

Tip! Heeft u een auto op het oog? Wij geven u alvast een inschatting van de verzekeringskosten en op www.rdw.nl kunt u zien wat u kwijt bent aan motorrijtuigenbelasting. Dat maakt al snel duidelijk wat de financiële impact is van uw nieuwe auto.

Advies: Veel verzekeraars bieden een noclaimbeschermer aan. Dat betekent dat u tegen bijbetaling na één schade niet terugvalt in de opgebouwde noclaimkorting. Dat heeft voordelen, maar kan soms ook nadelig uitpakken. Wij vertellen u er graag meer over.

Bereken direct online uw premie voor:

Wij verzoeken u om altijd contact met ons op te nemen voor u een aanvraag verstuurd, dit ter controle van de door u ingevoerde gegevens en het bepalen van de risico's en dekkingen.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten