Laatste nieuws

Berichtgeving overlijden Harry Wolf
Beste klant, Hierbij willen wij jullie mededelen dat dhr. H Wolf op 28 november 2022 is overleden. Na een kortstondig ziekbed hebben wij afscheid moeten nemen van Harry. Na jaren te hebben samengewerkt met Harry kunnen wij u mededelen dat het bedrijf gewoon door gaat op de manier zoals jullie dit van ons gewend zijn. In overleg met de kinderen gaan wij samen het kantoor voortzetten. Het zou voor... Lees meer »»
Berichtgeving overlijden Harry Wolf
Overlijdensrisico verzekering
Is er iets in uw situatie veranderd met betrekking tot uw Overlijdensrisicoverzekering? Bijvoorbeeld: U bent gestopt met roken of uw wilt de premie opnieuw laten controleren. Neem dan contact met ons kantoor op, er zijn eventueel wel kosten aan verbonden indien we een nieuw product voor u moeten gaan regelen bij een verzekeraar, hiervan wordt u van te voren op de hoogte gebracht door onze adviseur... Lees meer »»
Overlijdensrisico verzekering
Hypotheek vergelijken
Huidige rente is heel laag, misschien eens een keer de tijd nemen om dit te bespreken met een van onze adviseurs? Laat ons uw huidige hypotheek bekijken en voor u berekenen of u kunt besparen. Ook kan het zijn dat u te weinig aflost om uw hypotheeklasten in de toekomst te kunnen betalen. De aflossingsvrije hypotheken moeten betaald worden na het aflopen van uw 30 termijn in veel gevallen. Bel voo... Lees meer »»
Hypotheek vergelijken
Vergelijk uw Zorgverzekering
De tijd om uw zorgverzekering weer eens onder een loep te nemen is weer aangebroken. U kunt dit ook aan ons uitbesteden, zodat u van ons een gepaste offerte krijgt. Op de site staat ook onder rubriek Zorg een premie, deze premie is de normale premie en houd geen rekening met de korting als u een abonnement bij ons heeft lopen. Als u een abonnement afneemt van ons bedrijf zijn de premies vaak een 1... Lees meer »»
Vergelijk uw Zorgverzekering
Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten