Financieel advies

Zou het niet prettig zijn om uw totale financiële huishouding in één overzicht samen te voegen? U heeft dan inzicht in uw huidige situatie en weet wat er is geregeld bij verwachte en onverwachte gebeurtenissen.

Een goed financieel plan schetst vervolgens ook de stappen die u kunt nemen om, wat betreft uw financiële zaken, uw doelen te bereiken.

Een financieel plan heeft eigenlijk alleen maar voordelen. U heeft eindelijk overzicht in het totaal aan financiële regelingen die u in de loop der tijd getroffen heeft.

Wij adviseren u vervolgens om die regelingen op te schonen, te stroomlijnen en te actualiseren. Op dat moment weet u precies waar u staat; waar u voldoende beschermd bent en op welke aspecten u nog te weinig geregeld heeft. Op basis daarvan kunt u uw financiële toekomst gaan vormgeven.

Uiteraard vindt u ons daarbij aan uw zijde, met een deskundig en onafhankelijk advies.

Tip! Elk jaar gaan de bedragen van de schenkingsvrijstellingen omhoog. Schenkt u jaarlijks een bedrag, hou hier dan rekening mee. Voor meer informatie zie de pagina vrijstelling op www.belastingdienst.nl.

Advies: Een financieel plan is een momentopname. Het is belangrijk om het plan periodiek nog even te toetsen aan eventueel veranderde omstandigheden in uw gezin, werk of omgeving. Wij helpen u daar uiteraard graag bij.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten