Levensverzekeringen

Ook voor levensverzekeringen kunt u bij ons kantoor terecht en kunt u er zeker van zijn dat wij voor u de werkzaamheden volledig uitvoeren naar uw wensen en we inventariseren met u gezamenlijk wat voor u noodzakelijk is.

Risico verzekeringen beperkte uitleg:
Deze verzekeringen keren een bepaald bedrag uit bij overlijden en dienen meestal om gedurende een bepaalde periode een bepaald financiële risico's te beperken, de premie is laag en op einddatum volgt er normaal gesproken geen uitkering bij in leven zijn van u of uw partner.

Gemengde (spaar) verzekeringen beperkte uitleg:
Deze verzekeringen zijn bedoeld om een doelkapitaal op te bouwen en om (eventueel) bij eerder overlijden ook een bedrag aan de nabestaanden en uzelf uit te keren. Dit product wordt vaak gebruikt om voor een bepaald doel te gaan sparen bijvoorbeeld studie van kinderen, aanvulling pensioen (met of zonder lijfrente clausule) etc..

Pensioen verzekeringen beperkte uitleg:
Deze verzekeringen dienen om de nabestaanden en uzelf een aanvulling te geven op het Nabestaanden pensioen en Oudedagspensioen. De premie kan aftrekbaar zijn (uitkering is dan ook belastbaar) maar kan ook zonder aftrek van belasting worden afgesloten, de uitkering is dan ook onbelast. (geen belasting verschuldigd over de uitkering).

Wij adviseren u zeker voor deze verzekeringen gebruik te maken van onze expertise in deze toch moeilijke materie.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten