Inboedel/opstalverzekering

Uw inboedel is verzekerd met een inboedelverzekering. Maar mogelijk heeft u een aantal bijzondere spullen in huis die niet onder de reguliere verzekering vallen.

De bijzondere en waardevolle zaken, zoals antiek, kunst, dure sieraden of apparatuur, moet u apart verzekeren.

U kunt daarvoor een kostbaarhedenverzekering afsluiten. Als het gaat om nieuwe kostbaarheden, is het makkelijk te achterhalen tot welk bedrag u deze wilt verzekeren.

Maar bij antiek of kunst ligt dat vaak anders. Vaak is het dan noodzakelijk om een taxatie te laten uitvoeren. Gaan uw kostbaarheden verloren door brand of diefstal, dan krijgt u de getaxeerde waarde uitgekeerd.

Met een goede kostbaarheden- verzekering zijn ook beschadigingen aan de voorwerpen gedekt en worden eventuele herstelkosten vergoed.

Wilt u meer weten over de bescherming van uw kostbaarheden in huis, neem dan binnenkort contact met ons op.

Tip! Soms kan het aantrekkelijk zijn om uw woonverzekeringen en andere onder te brengen in een pakketverzekering. Dat kan premiekorting opleveren. Wij bekijken graag of dit voor u een goede optie is en of u dan dezelfde voorwaarden en keuzemogelijkheden behoudt.

Advies: Het is belangrijk om periodiek uw inboedelverzekering te laten checken. Is het verzekerde bedrag nog hoog genoeg? Kom langs als u twijfelt.

Bereken direct online uw premie voor:

Wij verzoeken u om altijd contact met ons op te nemen voor u een aanvraag verstuurd, dit ter controle van de door u ingevoerde gegevens en het bepalen van de risico's en dekkingen.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten