Uitvaartverzekeringen

Uitvaartkosten zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen en een crematie kost tegenwoordig al snel een € 6.500,00 een begrafenis kost gemiddeld al ongeveer € 12.500,00. Dus inventariseer uw (verschillende) verzekeringen en voorwaarden goed, zodat u geen dubbele dekkingen heeft en/of overlappingen van bepaalde vergoedingen of diensten.

Indien u alle stukken goed heeft bekeken en vergeleken met elkaar dan kunt u goed bepalen wat u nog eventueel moet doen om de nabestaanden zonder financiele stress achter te laten, ze hebben het al moeilijk genoeg met het verwerken van het verlies.

U kunt dan beslissen om te gaan sparen bij ons op een bankrekening (geblokkeerde/ gewone spaarrekening) of een uitvaartverzekering in Geld of Natura. Wij hebben diverse mogelijkheden hiervoor, het beste is natuurlijk om ons alles te laten bekijken en te controleren, u kunt hiervoor contact opnemen met ons of een email sturen naar info@harrywolf.nl.

Wilt u zelf deze zaken regelen, dan bieden wij u op deze website de mogelijkheid aan voor het maken van een berekening en kunt u rechtstreeks een product afsluiten bij diverse verzekeraars, echter nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid omtrent het gekozen product en/of voorwaarden c.q. de hoogte van het verzekerde bedrag en sluiten aansprakelijkheid dan ook uit.

De kosten voor het afsluiten via onze website zijn € 100,00 per polis en administratiekosten bedragen € 15,00 per jaar.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten