Zakelijk schadeverzekeringen

Ondernemingen moeten op heel veel zaken letten, ook verzekeringen vallen hieronder en wij zijn u graag van dienst om u met Raad en Daad bij te staan om u dit uit handen te nemen.

We houden zeker rekening met uw wensen en mogelijkheden en zullen samen met u inventariseren wat u kunt en minimaal moet verzekeren om uw bedrijfsvoering in de toekomst zeker te stellen.

We hebben onder aan deze rubriek een berekeningsmodule voor u, zodat u al een beetje kennis kan opdoen van de diverse producten.

Echter verzoeken wij u toch om contact met ons op te nemen, want advisering is iets voor specialisten en dat zijn wij, u heeft u eigen kwaliteiten op uw werkgebied en wij op verzekeringen en financiële dienstverlening.

U kunt bij ons ook een abonnement afnemen, als voordeel heeft dit dat u een veel lagere premie betaald dan normaal en wij duidelijk samen met u de afspraken kunnen vastleggen in een contract, bij ons geen kleine lettertjes, als u niet tevreden bent met onze dienstverlening kunt u maandelijks uw abonnement opzeggen en uw verzekeringen door een andere financieel adviseur laten uitvoeren.

Bereken direct online uw premie voor:

Wij verzoeken u om altijd contact met ons op te nemen voor u een aanvraag verstuurd, dit ter controle van de door u ingevoerde gegevens en het bepalen van de risico's en dekkingen.

Harry Wolf op de kaart van Wedderveer

Telefoonnummers

06-26140520 Peter Vrieze
06-55108953 Joop Janssens
Klachteninstituut Financiële Dienstverlening Autoriteit Financiële Markten